3 voordelen van een auto vakantie

10 februari 2021 0 Door Admin
3 voordelen van een auto vakantie

Op vakantie gaan met de auto kan erg leuk en avontuurlijk zijn. Je komt met de auto soms de mooiste plekken tegen. Plekken die je met het vliegtuig nooit zou zien. Ondanks de mooie omgeving en natuur kan reizen met de auto ook erg stressvol zijn. Daarom zetten wij de voordelen van een auto vakantie voor je op een rijtje!

Voordeel 1: Flexibiliteit

Als je besluit om met de auto op vakantie te gaan, is een van de grootste voordelen dat je eenmaal aangekomen op bestemming alle kanten op kunt gaan. Je hoeft dan niet eerst een taxi te bellen of erachter komen dat er maar één keer per uur een bus gaat (als er überhaupt een bus rijdt). Met je eigen auto kun je helemaal je eigen planning maken en volgen. 

Voordeel 2: Je kunt fietsen meenemen

Hoe fijn is dat! Gewoon lekker de fietsen mee op vakantie. Als het mooi weer is kun je er lekker op uit met de fiets. Genieten van de mooie natuur onder het gemak van je eigen vertrouwde fiets. Uiteraard moet je dan natuurlijk wel eerst een keuze maken tussen alle  fietsendragers die er op de markt zijn. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een fietsendrager zonder trekhaak. De verschillende fietsendragers kunnen verschillende hoeveelheden fietsen dragen. Variërend van 1 tot wel 4 fietsen.

Voordeel 3: Je kunt veel meer spullen mee nemen

Uiteraard is dit een voordeel dat niet vergeten mag worden. Als je met het vliegtuig reist ben je gebonden aan een koffer waar maar een x aantal kilo in mag met daarnaast nog een handbagage koffertje. Dat is zonder twijfel altijd proppen en op je koffer zitten tot je hem eindelijk dichtgeritst krijgt. Als je met de auto gaat kun je je auto zo vol gooien als je zelf maar wil! Als je een avontuurlijke kant hebt kun je zelfs nog een tentje, luchtbedden en andere kampeerbenodigdheden mee nemen. Niemand die je bij de douane tegen zal houden dat je teveel bagage bij je hebt!