4 tips om geld te besparen op Ibiza

12 juni 2020 0 Door Admin

Ben je van plan om binnenkort naar Ibiza te gaan? Of staat je vakantie al gepland maar valt het toch een beetje zwaar vanwege de kosten? Ibiza wordt vaak gezien als een duur eiland in vergelijking tot andere vakantie landen. Echter zijn er ook genoeg manieren om flink wat geld te besparen, benieuwd naar de tips?

Goedkope tickets

Om te beginnen is de eerste manier om geld te besparen eigenlijk wel een makkelijke. Koop namelijk niet zomaar een vliegticket naar Ibiza vaak kan dit vele malen goedkoper. Zo vlieg je meestal met Transavia het goedkoopst naar Ibiza. Probeer ook je tickets zo vroeg mogelijk te boeken in verband met korting. Er zijn ook talloze vergelijkingssites waarop je prijzen van vliegtickets kunt vergelijken. Ook dit is een tip om hier nog is op te kijken voordat je een ticket koopt. Op deze manier begin je je reis al goed door een mooi bedrag te besparen.

Weinig bagage

Ook kan je met je bagage aardig wat geld besparen door simpelweg geen extra koffers te boeken. In je handbagage kan je namelijk vaak al genoeg meenemen. Het is dan ook belangrijk om geen onnodige spullen mee te nemen anders ga je namelijk over het gewicht heen. Een trucje is om zelf ook al aardig wat kleren aan te doen voor het vliegen zoals een t-shirt, vest, lange broek, sokken, schoenen en jas.

Auto huren

Verder zijn de taxi’s op Ibiza niet erg goedkoop wanneer je jezelf dus wilt verplaatsen ben je afhankelijk van de taxi’s of het openbaar vervoer. Heel veel vakantiegangers besluiten om een auto te huren wat ook voordelig en vooral makkelijk is. Een auto huren op Ibiza hoeft niet perse erg duur te zijn en kan je ook al vaak in Nederland boeken.

Goedkoop indrinken

Ten slotte is stappen op Ibiza ook niet goedkoop maar ook dit kan je slim aanpakken! Een biertje kost al gauw rond de 7 euro en voor een mix drankje betaal je al snel zo’n 15 euro. Wanneer je van plan bent om te gaan stappen is het dus aan te raden om goed in te drinken aangezien je dan een stuk goedkoper uit bent. Vaak zijn drankflessen in de supermarkt niet zo duur.