De verschillende betalingsopties voor als je op vakantie gaat

11 maart 2018 0 Door Admin
De verschillende betalingsopties voor als je op vakantie gaat

De verschillende betalingsopties voor als je op vakantie gaat

Als je op vakantie gaat, dan zijn er verschillende betalingsopties waar je uit kunt kiezen. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een kredietkaart, omdat je liever niet met veel contant op zak wilt lopen. Wij geven je graag meer informatie over betalingsopties voor als je op vakantie gaat.

Kredietkaart op vakantie
Een kredietkaart is erg handig als je op vakantie gaat. Bijna overal ter wereld is het namelijk een geaccepteerd betaalmiddel. Daarnaast is het ook erg handig dat er sprake is van een uitgestelde betaling. Alles wat je tijdens je vakantie koopt hoef je pas aan het eind van de maand te betalen. Ook zorgt deze vorm van betalen ervoor dat je niet met veel geld op zak hoeft te lopen tijdens je vakantie. Je kunt er gemakkelijk mee betalen in restaurants, in het hotel en als je bijvoorbeeld een auto wilt huren. Ook in winkels kun je gemakkelijk aankopen doen met een kredietkaart.

Kredietkaarten vergelijken
Kredietkaarten vergelijken is een goede manier om de beste kredietkaart te kiezen voor jouw persoonlijke situatie. Elke kredietkaart heeft namelijk weer andere mogelijkheden. De kredietkaarten kun je op diverse punten met elkaar vergelijken. Enkele vragen die je kunt stellen tijdens het vergelijken:
– Hoelang duurt de aanvraag?
– Wat is het limiet?
– Zijn mijn aankopen verzekerd?
– Is er sprake van een minimaal vereiste inkomen?
– Is er sprake van een BKR-toetsing?

iDeal
Als jij je vakantie wilt boeken, dan heb je allerlei verschillende manieren waarop je kunt betalen. Je kunt ook voor iDeal kiezen. Dit heeft namelijk als voordeel dat je kunt betalen in een vertrouwde omgeving. Dit is immers de omgeving van je eigen bank. Als jij je vakantie boekt, dan krijg je in de meeste gevallen direct te zien uit welke betalingsopties je kunt kiezen.