Een bezoekje brengen aan de dierentuin. Het mag weer

21 september 2021 0 Door Admin

Sinds mei konden de deuren open van de dierentuinen. Iedereen heeft dat wel gemist. Een dagje uit met de kinderen. Wat is dan het leukste om te gaan doen. Lekker naar de dierentuin. Er zal veel nieuws te beleven vallen in de dierentuin want er zullen beslist nieuwe dieren zijn geboren. De dierentuinen hebben er zin in dat er weer bezoekers komen om de prachtige dieren te zien.

Welke dierentuinen zijn open?

Op dit moment zijn alle dierentuinen weer open. Een gezellig dagje uit met je kinderen zal een belevenis worden. Als je naar shopadvies.nl gaat kun je dierentuinen vinden maar om je al wegwijs te maken zijn hier enkele voorbeelden van dierentuinen die je zou kunnen bezoeken.

·        GaiaZoo

·        Ouwehands Dierenpark

·        Mondo Verde

·        Burger Zoo

·        Apenheul

·        Dierenpark Amersfoort

·        Diergaarde Blijdorp

·        Zeehondencentrum Pieterburen

·        Wildlands

·        Dolfinarium

·        Beekse Bergen

·        Dierenrijk Mierlo

·        ZooParc Overloon

·        AquaZoo

Veilig een dierentuin bezoeken

Eindelijk het mag weer, dat is wat dierentuinen kregen te horen toen ze open mochten. Hier zijn natuurlijk wel regels aan verbonden. De regels zijn nodig zodat iedereen op een veilige manier de dierentuin kan bezoeken. Dit is om te voorkomen dat er nieuwe besmettingen zullen zijn. Als iedereen zich aan de regels houdt kun je de dag van je leven hebben in alle dierentuinen.

Aan welke regels moet een bezoeker zich houden

Iedereen kent de basisregels zoals 1.5 meter afstand. Dit geld ook voor bij de dieren. Je kunt ze wel bezoeken maar afstand houden is verplicht. Schud geen handen en nies of hoest in je elleboog. Als je in de dierentuin loopt probeer dan je handen regelmatig te wassen. Je zou er aan kunnen denken om een handgel mee te nemen dit kan al veel helpen. Op de website shopadvies.nl kun je veel informatie vinden. Je kunt niet meer spontaan naar een dierentuin. Heb je besloten om naar een dierentuin te gaan zorg er dan voor dat je de kaartjes reserveert. Je kunt op de website van je gekozen dierentuin zien wat de voorwaarden zijn. Een belangrijke regel is dat je thuisblijft als je ziekteverschijnselen hebt zoals verkoudheid en hoesten. Ga dan een andere dag erop uit. Dit om andere bezoekers en het personeel in de dierentuin te beschermen. In de dierentuin zijn routes gemarkeerd. Zorg ervoor dat je deze volgt. Dit is om te voorkomen dat je tegen iemand aanbotst. Zo houd je het veilig. Probeer niet met contant geld te betalen, het liefst met pin of mobiel. Als je deze regels al volgt zul je op een veilige manier jou dag kunnen besteden in de dierentuin.

Uitstapjes via shopadvies.nl

Niet alleen is het mogelijk een dierentuin te bezoeken. Andere uitjes zijn ook weer toegestaan. De website van shopadvies.nl laat je verschillende mogelijkheden zien van uitjes waar jij naar toe kunt reizen om er een gezellige dag van te maken. Het maakt niet uit wat je kiest. Een dierentuin, een pretpark of een ander uitstapje. Het gaat erom dat het weer mag. Met zijn allen kunnen wij zorgen dat alles open blijft en we niet weer in een lockdown komen. Dit wil toch niemand meer. Wij zijn de enigen die er voor kunnen zorgen dat we op een veilige manier al onze uitjes kunnen maken. Eropuit gaan is toch het leukste wat er is.