Overnachten in Nederland

28 januari 2022 0 Door Admin

Wie wil er nu niet ontsnappen aan de drukke stad of zelfs je drukke agenda voor een ontspannen en relaxt weekend. Overweeg bijvoorbeeld eens een van de bijzondere overnachtingen Nederland. Windmolens, grachten en tulpen staan symbool voor Nederland, en de hedendaagse toeristen zullen ze aantreffen tussen de vele toeristische attracties van het land. Naast de talloze prachtige tuinen en mooie steden van het land, zullen bezoekers ook dynamische steden zoals Amsterdam ontdekken, die vol zitten met musea die de rijke artistieke erfenis van het land belichten, zoals Rembrandt en Van Gogh. Talloze middeleeuwse kastelen en stadsgezichten, evenals een 13.800 hectare groot nationaal park en een afsluitdijk die een van de zeven wereldwonderen wordt genoemd. Ze zijn allemaal het bekijken waard.

 

Waarheen in Nederland en wat te doen?

Veel van de grootste toeristische trekpleisters van Nederland en grote steden moedigen het gebruik van fietsen  actief aan en geven gratis fietsen om de bezienswaardigheden mee te bekijken. Hoe je Nederland ook bezoekt, je zult een geweldige tijd hebben in een van Europa’s vriendelijkste en meest vrije samenlevingen. Grachten maken deel uit van het stadsbeeld van Amsterdam, net zoals in Venetië. Tijd besteden aan het verkennen van de spectaculaire waterwegen van de stad is een van de meest onvergetelijke ervaringen voor elke bezoeker. De Jordaan, een wijk die in het begin van de 17e eeuw werd opgericht om arbeiders en immigranten te huisvesten die vanwege de religieuze tolerantie naar de stad werden getrokken, is bijzonder mooi. Zoek naast de bescheiden grachtenpanden ook naar de vele ‘hofjes’ of prachtige binnenplaatsen die achter de gebouwen verborgen zijn.

 

Hoe is een overnachting in Nederland

In Den Haag heerst een terras- en borrelcultuur. Het plein en de Grote Markt zijn de bekendste ontmoetingsplaatsen. Het Plein ligt direct aan de overkant van het Binnenhof. De algemene bevolking is vaak goed gekleed en er is een grote kans om bekende politici te ontmoeten. De Grote Markt heeft een heel andere sfeer; het plein wordt erkend als pop-hotspot en de cafés trekken een jonger publiek. Na alle rondleidingen van de dag, wil je een ontspannen nacht hebben in een vakantiehuisje met open haard

vakantiehuisje met open haard

om te genieten van de nachten in Nederland, en je kunt nooit fout gaan met het boeken van accommodaties die niet alleen aan je budget voldoen, maar ook aan je verwachting van de stad.