Tips voor een onvergetelijke vakantie in corona tijd

26 maart 2021 0 Door Admin
Tips voor een onvergetelijke vakantie in corona tijd

Nu het corona virus nog altijd de controle heeft over ons land, is het spannend om met zekerheid te zeggen of we wel op vakantie kunnen dit jaar. Met het huidige vaccinatie tempo durven velen daar echter wel optimistisch over te zijn. Maar het is ook begrijpelijk dat een groot deel dit nog spannend vindt. Daarom vertellen we je hoe je ook in corona tijd met zekerheid een onvergetelijke vakantie kan hebben!

Hollandse glorie

Ook in 2020 hebben al veel mensen dit gedaan. Toerist zijn in eigen land! Tijd om er eindelijk eens achter te komen waarom de Duitse toeristen zo enthousiast zijn over hun vakanties naar Nederland. Daarom kunnen wij een weekendje of dagje weg in Nederland zeker aanraden! Bezoek bijvoorbeeld eens een pretpark. De Efteling of Walibi Holland zijn erg populair. Een dagje een ander strand opzoeken dan het strand waar je normaal altijd heen gaat is ook eens leuk. Je kunt ook een dagje gaan shoppen in een stad waar je nog niet eerder bent geweest. Het zal je verbazen wat ons kleine kikkerlandje allemaal te bieden heeft!

Trek je eigen plan

Heb je Nederland vorige zomer al helemaal ontdekt en heb je toch zin in wat meer avontuur en onbekende plekken? Dan is het altijd nog een idee om een camper te huren! Het kopen of huren van een camper heeft onwijs veel voordelen. Het is niet voor niets dat velen al voor corona vaak met de camper op pad gingen. Een camper geeft je vrijheid en comfort. Je hebt je eigen mini-huisje mee op wieltjes, hoe fijn is dat? Je kunt gaan en staan waar en wanneer je maar wilt. Geen risico dat je geen slaapplek hebt als de hotels gesloten moeten worden, jij hebt je eigen slaapplek wel geregeld! Al met al, een camper is hét redmiddel voor een vakantie zonder corona invloed!